Catering

Catering av oss på En Gaffel Kort

Ska ni gifta er? 50 års fest? Eller varför inte hämta mat direkt ifrån köket? Vi erbjuder det mesta för de flesta evenemang!

Vid cateringuppdrag vill vi arbeta så effektivt och kvalitetsinriktat som möjligt och med det i åtanke har vi i dagsläget två samarbetspartners förutom vår egna lokal Skeppet på Marint Centrum.

Ravlunda Bränneri´s lokal är något utöver det vanliga. Lokalen har ursprungligen använts som ett spritbränneri men numera är den omgjord till en festlokal med charmiga detaljer ifrån förr. Christer som driver Ravlunda är en härlig göteborgare med ett sinne för detaljer. De erbjuder även boende för bröllopsparet och dess nära & kära.

Ravlunda Bränneri
bild 2

Mårten Pärs Bo är omgjord lada som numera tillhandahåller gästerna med oändliga möjligheter. Vackert belägen mellan åkrarna med fri sikt till havets förförande harmoni. Även här finns det hotellrum att tillgå.

I vårt cateringpaket får ni tillgång till Jespers erfarenhet och kunskap från dag ett där han tillsammans med er planerar och sätter ihop ett skräddarsytt paket. Under tillställning får ni sedan, förutom Jesper, tillgång till ytterligare en kock som är på plats under hela dagen för att säkerställa en så kvalitativ slutprodukt som möjligt.

Utöver vår mat kan vi förmedla kontakt till otroligt kompentent servispersonal som arbetat med oss länge. När det gäller utrustning till ert evenemang så har vi även här samarbetspartners som kan bistå med precis allt ni kan tänka er.

När det gäller råvaror så gillar vi, precis som många andra, skånska råvaror och kvalitén som där tillkommer. Exempel på produkter som vi älskar är Lamm från Appeltorps Lamm&Vilt, Gris från Karlsfälts Gård, Fisk från Sjöfolket eller Per i Brantevik och många, många fler.

Kontakta Jesper för mer information, [email protected].

bild 3