Hotell

Bo på En gaffel kort

En gaffel kort hotell maritim ligger på Österlen i mysiga Simrishamn.

Från en gaffel kort når du smidigt och lätt alla Österlens sevärdheter samtidigt som du bor precis vid Simrishamns idylliska hamn med caféer, restauranger och museer runt knuten.

Vi har fjorton hotellrum, många med utsikt mot hamnen och havet. Rummen är fördelade mellan restaurangbyggnaden och Tullhusbyggnaden.

Bor ni i Tullhusbyggnaden går ni en kort bit utomhus till frukostmatsalen.

Samtliga rum är ljusa med sköna sängar och personlig inredning. Alla rummen har TV, internet, kaklade badrum och är rökfria.

Vi är även ett djurvänligt hotell och så länge era kära djur kan bete sig precis som våra andra gäster är de välkomna överallt.  
Dock tillkommer en extra avgift om 250 kronor per vistelse då alla våra hotellgäster tyvärr inte uppskattar husdjur lika mycket som oss själva! :) 

Petit Hotel - små hotell med fantastiska kök

Låt hjärtat vara med! Det har nämligen vi som är medlemmar i hotellkedjan Petit Hotel. Vi bryr oss om Dig som gäst och vill att du skall få en riktigt härlig totalupplevelse hos oss. Det kan vara den goda maten och vinerna, de vackra rummen med de sköna sängarna, fisket i morgongryningen, promenaderna i bokskogen, de glada skratten och den goda ölen i puben. Men det kan också vara en varm utomhuspool under ett brinnande norrsken eller en god konjak framför en sprakande vinterbrasa.

De flesta av våra hotell finns på landsbygden och i lugna och vackra omgivningar. Som medlem i Petit Hotel är man medlem av ett nätverk som idag består av femtiotalet privatägda hotell i Sverige och Finland från norr till söder.

Vad vi vill att Du skall uppskatta allra mest är vår gästfrihet, servicen och den behagliga omvårdnaden från oss alla. Det är nämligen vårt mål, att när du lämnar ett Petit Hotel skall du ha fått härliga minnen för livet, så att när du minns tillbaka tänker du på oss också som ”de små hotellen med stora hjärtan”.

Våra krav på kvalitet är mycket höga. Av den anledningen får hotellen genomgå både en miljö- och kvalitetscertifiering. När certifieringen är godkänd erhåller hotellen både ett certifikat och en dekal som bevisar deras kvalitet.

Som gäst kan Ni ansöka om medlemskap och samla poäng på era vistelser hos någon av våra Petit Hotel, välkommen med din ansökan på www.petithotel.se

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo