Konferens

Konferens på En gaffel kort

Hos oss är det trevligt att konferera!

Vår styrka är vår begränsning: Att vi är en liten anläggning. Småskaligheten gör att dialogen är kort, du möts av personlighet och flexibilitet och hos oss är ingenting omöjligt. På en gaffel kort skapas det en genuin stämning där deltagarna känner sig avslappnade - som hemma - och där gemenskapen bland deltagarna blir stor.

Vår konferenssal ligger i Tullhuset ca 100 meters skön promenad längs hamnen. Salen är ljus och luftig med utsikt över hamn och hav och passar till 6-20 personer.

I källaren finns det ett större grupprum. All teknisk utrustning finns att tillgå. Lunch och middag serveras på en gaffel kort.

Ni väljer själva om ni vill ta en liten bensträckare när det är dags för fika eller om ni vill att vi ska komma över med det till er på Tullhuset.

Hör av er för mer information och prisförfrågan. 

[email protected] alt. 0414-411360

Helpensionspaket

Ett helpensionspaket inkluderar allt ni kan tänka er för en smidig och effektiv konferens. 

Ni ankommer dag ett och får tillgång till konferenslokalen där ni börjar dagen med en matig macka med tillhörande kaffe/te och frukt. Lagom till lunch tar ni en kort promenad i det förhoppningsvis fina vädret bort till huvudbyggnaden där lunchen serveras. När ni sedan känner er redo får ni ytterligare en dos frisk luft för att sedan konferera hela eftermiddagen. När sedan motivationen är lite låg kommer vi bort med godsaker som ger er styrkan att klara slutspurten! 
Vid dagens slut anordnar ni kanske en aktivitet tillsammans med era kollegor eller kanske till och med tar en vilostund på rummet. 

När ni sedan är fräscha och utvilade möts ni upp i restaurangen och avnjuter en välkomponerad två-rätters middag och gott sällskap för att sedan sova gott på våra hotellrum. 

Dag två vaknar ni till fåglarnas kvitter, tar en dusch för att sedan ta er ner till matsalen och avnjuta vår härliga frukost. 

Priset för detta är 1440 kronor per person med del i dubbelrum. 

Dagskonferens

För er som kanske bor i närheten eller helt enkelt inte har behov av att sova över så erbjuder vi dagskonferens. 

I vårt dagskonferenspaket håller vi det enkelt, effektivt och trevligt! 

Priset innefattar förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och lokalhyra. 

360 kronor per person 

Priset är baserat på ett minimumantal om 10 personer. Hör av er så hjälps vi åt att skapa den bästa upplevelsen för just er! 

bild 2

Vi är medlemmar i Skånska Möten och därmed utvalda att representera kvalitativa och professionella mötesplatser och konferensanläggningar i Skåne.
Skånska Möten är ett fristående nätverk av ett femtiotal mötesplatser i Skåne, såväl med övernattningsmöjligheter som utan. 

Välkommen att besöka www.skanskamoten.se för mer information och bokning.

bild 3