Restaurang

En gaffel kort - som en kvarterskrog ska vara

I vår restaurang på en gaffel kort har vi det mysigt året om. På en gaffel kort ska man träffas utan pretentioner oavsett var man varit. Vår miljö är baserat på vårt motto ”Kom som du är, gå som du blitt”. Vi vill att alla våra gäster är öppna för gemytlig diskussion med såväl sina respektive men även vår personal.

Se om något faller dig i smaken på en gaffel korts meny. 
För att boka bord använder ni bokningsformuläret här till höger och scrollar ni ner lite hittar ni vår härliga meny, både lunch och kvällstid! 

När sommaren kommer öppnar vi upp vår uteservering, vackert belägen med utsikt över stadens hamn, och även våra öppettider. Håll utkik efter mer information på vår hemsida och sociala medier.

Pssst!! Ni vet väl att vi älskar våra fyrbenta vänner! Hundar är, precis som alla våra gäster, hjärtligt välkomna in i restaurangen så länge man sköter sig =)

Kökets öppettider

Lunchöppet 
Tisdag - Fredag

11.30 - 14.00

Kvällsöppet
Torsdag - Lördag

17:00 - Senare

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. För aktuell information vänligen kontakta oss direkt per telefon eller e-post :) 

Boka ett bord
bild 2

Lunchmeny

Veckans luncher V.38
Tisdag - Fredag, Hela menyn, varje dag
Ät här eller ta dig hem
11.30 - 14.00 

Wallenbergare med potatispuré, ärtor, lingon & brynt smör - 110 kr

Stekt sill med potatispuré, lingon, brynt smör, rödlök & pepparrot - 110 kr

Pumpa och sötpotatissoppa med gnocchi, getost & surdegsbröd - 110 kr

3 x Smörrebröd! – 185 kr
- Branteviksill & Stekt inlagd sill med dillmarinerad potatis & syrad lök
- Handpillade räkor, skivat ägg, citronmajonnäs, forellrom & fänkål
- Rostbiff på dovhjort med pepparotskräm, rårörda lingon och rostad lök

Kvällsmeny

Att käka en klassisk 3-rätters har alltid sin charm, men hos oss vill vi att ni provar så mycket som det bara går.

Alla de salta rätterna på kommande rader är mellan-rätter. För er som inte riktigt har koll på vad vi menar med mellan-rätter så kan man jämföra det med storleken på en förrätt.

Vissa lite mindre, några lite större och andra kanske två kan dela på.

Råvarorna på tallriken får tala för sig och vi serverar inga ”kolhydrater” vid sidan om det inte står med i menyn.

Vi rekommenderar alltid 3–4 stycken beroende på hur hungriga ni är och självklart ska ni ju avsluta med något sött och gött!

Våra mellanrätter:

Semitorkade gulbetor -Tryffel- & Nässelolja – Parmesan – Ruccola 125: -

Saltbakad Amandinepotatis - Jalapeñoolja – Grillad paprika – Svart vitlök 125: -

Råbiff på skånsk oxe - Libbsticka – Sotad lök – Hyvlad grön tomat 145: -

Rimmad Pilgrimsmussla - Citronkräm – Granskott – Saltört 145: -

Friterad Torskkind - Mynta – Gröna ärtor – Forellrom 145: -

Svarvad sötpotatis - 64-gradersägg – Bränd grädde – Färsk hösttryffel 165: -

Rostbiff på Dovhjort - Jordärtskocka – Miso – Rödvinssås 170: -

Smörstekt Havsabborre - Butternutpumpa – Ostronkräm – Musselsås 175: -

Helstekt rödspätta - Picklad rödbeta – Kapris – Pepparrot – Brynt smör – Kokt potatis (för 2 eller fler personer) 280: -

bild 3